Op maat gemaakte software voor drones.

Software Development
 

Drones zijn een geweldig voorbeeld van hoe complexe hardware en software samen komen in één product. Bij Aerial Pro ontwikkelen we software applicaties die het vliegen met drones veilig houden en drone operators ondersteunen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en prachtige designs om tot de beste user experience te komen. 

Of u nu een webapplicatie wilt ontwikkelen voor mobiel of PC of een native app voor iOS of Android, wij kunnen dit voor u verzorgen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de integratie van API's en SDK's van verschillende drone merken als DJI, Yuneec en Parrot. Ook kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende GIS en cloud oplossingen voor het verwerken van uw drone data. 

Platformen en Opties
Web Application Development
Android Application Development
DJI & Yuneec SDK Integration
Cloud Based Storage & Databases
iOS &
Mac OS Development
Web & Mobile Map Integrations 
AirHub Applicatie
 

Met het AirHub Drone Operations Management Platform kunt u snel uw vluchten plannen, uitvoeren en bijhouden. De applicatie bevat handige tools voor:

  • Pre-Flight Planning

  • In-Flight Operations

  • Post-Flight Analytics

Zo kunt u voor een vlucht het luchtruim en het lokale weer controleren en maakt u gemakkelijk een vluchtplan met alle benodigde informatie voor uw crew. Door de ingebouwde DJI connectie vliegt u uw DJI direct vanuit de app. Hierbij kan uw drone zelfs informatie doorsturen naar het Unmanned Traffic Management (UTM) systeem, zodat u zichtbaar bent voor de luchtverkeersleiding. Nadat u geland bent wordt uw vlucht automatisch gelogd in het logboek, hierin vindt u alle relevantie informatie over de crew, drone, batterijen, etc. Ook kunt met behulp van de library inzicht houden in alle gegevens van uw drones, batterijen, crewleden en meer. 

U kunt de app downloaden via www.airhub.app

Meer informatie? Neem contact op.

We helpen u graag. Bereik ons via telefoon, e-mail of het contactformulier.

© 2015 - 2019 Aerial Pro B.V. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
US Icon.png