Direct drones inzetten met uw ROC-light vergunning.

Drone Starter Pack
 

U ziet de voordelen die drones kunnen bieden voor uw bedrijf en wilt het liefst direct aan de slag. Maar waar begint u? Aerial Pro biedt met het Drone Starter Pack één complete oplossing zodat u snel en verantwoord aan de slag kan met drones. Wij geven u vooraf deskundig advies, leveren eventueel de juiste drone voor u, verzorgen voor u de theorie opleiding voor het drone brevet en zorgen dat u de ROC-light drone vergunning zo snel mogelijk in huis heeft. 

Ook voor praktijktraining kunt u bij ons terecht. Met onze basis-training leren wij u veilig met uw drone om te gaan in zowel normale- als noodsituaties. Met onze operationele trainingen gaan wij dieper in op specifieke vaardigheden zoals fotografie en inspecties. 

Bekijk hier onze opleidingsdata voor het ROC-light. U kunt deze tweedaagse opleiding ook los bij ons volgen. Om een datum in te plannen voor de praktijktraining kunt u contact met ons opnemen. 

Inhoud Starter Pack
Drone
& Accessoires
Verkoop
Verzekering & Inschrijving 
Opleiding

Training
ROC-Light
 Drone
Vergunning
Blijvende Juridische Ondersteuning
Checklisten, Logboeken &
Formulieren
ROC-Light Opleiding

Om de ROC-light vergunning voor drones van 1 t/m 4 kg te behalen moet u een theorie-examen afgelegd hebben. Om u goed voor te bereiden op dit examen biedt Aerial Pro in samenwerking met euroUSC en DroneLand een ROC-light theorie opleiding aan. In deze opleiding leert u onder meer over:

  • Wet- en regelgeving voor drones

  • Vluchtvoorbereiding en uitvoering

  • Vliegprestaties en techniek

  • Weer en menselijke prestaties

Na het volgen van deze, door IL&T erkende, twee daagse cursus bent u zeer goed voorbereid voor het examen. Aanvullend kunt u ook een praktijk training bij ons volgen om uw vliegvaardigheden op peil te brengen. 

Bestelt u deze opleiding via Aerial Pro, dan krijgt u naast het lesboek en de vliegkaart gratis een ROC-light checklist en drone logboek cadeau. 

Kosten: € 785,- excl. BTW (opleiding incl. examen) 

Opleidingsdata:
​​​​​​
  • 8 & 9 (10 & 11*) juni - examen 17 juni

  • 6 & 7 (8 & 9*) juli - examen 15 juli

   * Aanvullend deel RPA-L opleiding

 
Meer informatie? Neem contact op.

We helpen u graag. Bereik ons via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Meer informatie? Neem contact op.

We helpen u graag. Bereik ons via telefoon, e-mail of het contactformulier.

© 2015 - 2019 Aerial Pro B.V. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
US Icon.png